Є в Україні страва, яку шанують всюди – це борщ

Є в Україні страва, яку шанують всюди – це борщ.
Кажуть, що борщ (він) в українцях тече по венах, а рецепт зберігається майже у кожній родині поколіннями.
Хоча в кожному регіоні його готують за відмінними рецептами. Більше того, навіть по селах та сусідніх хатах інгредієнти можуть відрізнятися.
У кожної господині є свій секретний інгредієнт, сьогодні ми розкриємо цю таємницю.
Саме вода «Бон Буассон» зробить ваш борщ найсмачнішим, бо вона природна, жива. Цей рецепт будуть запитувати всі господині.
Інгредієнти:
- вода «Бон Буассон» 3 л,
- м‘ясо свинини – 300 г,
- картопля – 300 г,
- буряк – 2 шт,
- цибуля – 1,5 шт,
- часник – 1 шт
- морква – 1 велика,
- капуста білокачанна – 1 середня,
- перець болгарський – 1 шт,
- томатна паста – 120 г,
- олія – 4 ст. ложки,
- вершкове масло – 1 ст. ложка,
- сметана, зелень петрушки та кріпа, сіль, цукор, перець мелений, перець чорний горошок, лавровий лист.
Готуємо бульйон на воді «Бон Буассон»: м’ясо треба нарізати шматочками, додати трохи нарізаної цибулі, сіль, лавровий лист, перець горошком та почекати до закипання. Після того додати нарізану картоплю.
Приготування заправки, яка є основою смаку борщу: дрібно нарізати цибулю та перець болгарський, натерти моркву та буряк на грубій терці. Спочатку обсмажити цибулю й моркву, потім додати натертий буряк із нарізаним перцем та шматочком вершкового масла, смажити постійно помішуючи.
Розвести томатну пасту бульйоном та додати до смажених овочів. Накрити кришкою та довести до кипіння, після додати сіль, цукор та перець молотий.
Додати заправку в киплячий бульйон, змішавши все, нарізати тоненько капусту та зелень і додати їх, коли борщ буде майже готовий.
Перед подачею додати ложку сметани.
Ми точно знаємо, що де б ви не коштували цю страву і як би вас не переконували, але справжній український борщ – це той борщ, який варять у вашій родині.
Готуємо домашні, (родині) страви разом з «Бон Буассон», живемо разом з «Бон Буассон»!